Uppställningsträning

På vägen hem från veterinären passade mor på att titta in hos oss, och ta en kopp te och smörgås. Sedan tog vi tillfället i akt och fotade lite mer lugna valpar idag. Lite trötta men alerta var de, men kunde i alla fall vara lite mer stilla idag än tidigare. De är ena riktigt livliga och högljudda valpar annars. De både ylar och skäller när det lockas av någon intressant doft eller ett speciellt ljud som i deras öron nog betyder matdags !! De fick ett litet mellanmål här i samband med vaccineringen vilket var väldigt populärt hos dem ! Mina corgisar undrade vad det var för små krabater som kommit på besök och var väldigt nyfikna på dem, men inte fick de träffas, för det tyckte vi var onödigt idag. Om några veckor lär de få träffa åtminstone någon av corgisarna, så de får se en annan ras än dem själva !!

Tigrerad hane – Gult halsband – Florramitz Gerilo Caracatus – Min absoluta favorit ! Väldigt social och följsam till sättet. Mamma gillar honom och tycker han ser lovande ut för framtiden, liksom syskonen.

   

Gul hane – Svart halsband – Florramitz Globe Crimson – Tror vi kommer att bli en öppen, social och mkt följsam hane !

   

Gul tik – Lila Halsband – Florramitz Genista Coralin – Ett sött litet busfrö med glimten i ögat !

 

Gul tik – Blått halsband – Florramitz Greta Garbo – Matvrak nummer 1 och väldigt social och framåt !

 

Gul hane – Rött halsband – Florramitz Galantus Cariot – En social och mysig hane som är så himla söt ! Han liksom sina syskon ser mkt lovande ut för framtiden.

  

Tigrerad tik – Grönt halsband – Florramitz Glorie Cornelli – Mammas ”keeper” och ett litet busfrö.

Lämna ett svar